zondag 25 september 2022

Finalisten Miss Klazienaveen staan op scherp

- Lees verder na de advertentie -

De laatste voorbereidingen voor de deelnemers van de Miss Klazienaveen verkiezing zitten er bijna op. Al een aantal weken zijn de modellen druk met de catwalktrainingen, danstrainingen en een crosfitttraining.

De laatste negen finalisten van de Miss Klazienaveen hebben afgelopen weken erg hard getraind om aanstaande zaterdag zichzelf zo goed mogelijk te presenteren.

- Lees verder na de advertentie -

Joyce Capellen (the Ultimate Beauty of the World 2017) heeft de meiden meerdere catwalktrainingen gegeven. Daarnaast hebben de finalisten nog een crossfit training gehad bij LSG Crossfit in Klazienaveen en hebben ze een fotoshoot gehad van Koos van Rijswijk bij het Willem Alexander Kanaal. Tot slot ondergingen de dames nog een reeks danstrainingen bij GV Klazienaveen. Zij verzorgen ook de opening van de show.

De finale wordt zaterdag 24 Juni om 13.00 uur gehouden in het Esdal College Klazienaveen. De zaal is vanaf 12:30 uur geopend. In de pauze geeft zangeres Isa Zwart een optreden. De jury bestaat uit Heleen Bijma (Deputy Princess miss European Nederland), Natascha Postema (Miss Intercontinental Drenthe), René van der Wijde (Wethouder), Roelie Lubbers (Gouden Pijl). Zij beoordelen naast het uiterlijk ook de kennis en het karakter van de dames, zo laat mede-organisator Jordy Fidder weten.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
906VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!