zondag 25 september 2022

FIOD doet meerdere invallen bij Bikkel Groep

- Lees verder na de advertentie -

De Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD) vandaag een grootschalige inval gedaan bij Bikkel Groep. De FIOD heeft meerdere panden in Emmen, Hoogeveen en Assen doorzocht. Op het zelfde moment werden tien locaties in Letland doorzocht.

Mogelijk gaat het om een groot onderzoek naar miljoenenfraude in Groningen en Drenthe. Twee mannen (48 en 42 jaar oud) worden gezien als hoofdverdachte. Ze zijn aangehouden op vliegveld Eindhoven.

- Lees verder na de advertentie -

In totaal zijn er drie mannen en drie vrouwen aangehouden, vier andere personen zijn in Letland aangehouden. Er is beslag gelegd op twee woningen, vijf auto’s en 26 bankrekeningen.

Het zou gaan om Bikkel Detachering, dat een onderdeel is van de Bikkel Groep. Zij zouden Letse werknemers hebben ingezet als volwaardige arbeiders en deze tegen een stage vergoeding in de boeken hebben gezet, laat de FIOD aan Dagblad van het Noorden weten.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
906VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!