maandag 29 november 2021

Forse brandweerinzet voor grote afgeknapte tak in Nieuw-Dordrecht

- Lees verder na de advertentie -

Op de Vastenow tussen Nieuw-Dordrecht en Klazienaveen is gisteravond een grote tak van een boom geknapt, dit had een forse brandweerinzet tot gevolg.

Om 21:04 werd de brandweer van Klazienaveen opgeroepen voor de afgeknapte tak, toen de brandweer eenmaal ter plaatse kwam bleek een grote tak de weg te versperren. De brandweer heeft hierop eerst takken van de afgeknapte tak afgezaagd.

- Lees verder na de advertentie -

Omdat het risico bestond dat de tak tijdens het zagen naar beneden zou vallen werd eerst de hoogwerker van brandweer Emmen opgeroepen, hiermee heeft de brandweer een verkenning gedaan. Daarop werd besloten om ook het hulpverleningsvoertuig (HV) van brandweer Emmen te laten komen, zodat de tak met de lier van de HV kon worden weggetrokken.

Toen de grote stronk eenmaal op weg lag werd deze in stukken gezaagd. Een deel van de Vastenow was ruim anderhalf uur afgesloten voor overig verkeer.

Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,172FansLike
1,298VolgersVolg
781VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Open chat
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!