Gele hesjes demonstranten verdeeld over wel of geen gemaakte excuses aan politie Emmen

De gele hesjes demonstranten hebben zaterdag een bos bloemen gebracht naar de politie. Ook is te zien op de foto dat er geschreven excuses op het blaadje staan.

De wijkagent kreeg een bos bloemen afgeleverd door vertegenwoordigers van de gele hesjes. Dit gebeurde in verband met de, niet geheel vlekkeloos verlopen, demonstratie op 23 februari.

De excuses zijn natuurlijk ook in het geel. De actie begon vorige week zaterdag gemoedelijk, maar uiteindelijk werd de situatie wat grimmiger. De politie liet de demonstranten niet door de Hondsrugtunnel lopen, hierop escaleerde de demonstratie.


“niemand heeft EXCUSES aangeboden dat hadden we ook bewust afgesproken om dat juist niet te doen”

Zondag werd het nogal onrustig op social media, dit omdat er verschillende aanhangers van de gele hesjes het wél eens waren met het bloemetje, maar blijkbaar niet met de ‘excuses’ die gemaakt zouden zijn. Er zijn veel verschillende reacties te lezen afkomstig van aanhangers van de gele hesjes. Er zouden zelfs helemaal geen excuses zijn gemaakt. Er is nog geen duidelijk verhaal ontstaan. Een woordvoerder van de gele hesjes Emmen heeft (nog) niet gereageerd.


En dat zijn de nadelen van geen organisatie zijn en ieder op zich.”

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!