vrijdag 19 augustus 2022

Gouden Pijl dit jaar maar liefst 4 rondemissen

- Lees verder na de advertentie -

Dinsdag 8 augustus vindt de 40e Gouden Pijl plaats. Een jubileumeditie! Dat moet gevierd worden. Natuurlijk met een vooraanstaand rennersveld, goede bands op de podia en een side-programma vol amusement. Stijlvolle rondemissen mogen daarbij niet ontbreken. Dit jaar, het jaar waarin de Pijl voor de 40e keer plaats vindt, zijn het er maar liefst vier!

Zoë Hartman, Benthe Walda, Joyce Capellen en Kim Groen, alle rondemissen hebben titels verdiend als miss. Afgelopen jaren werden Miss Emmen en de runner-up in de Miss Emmen verkiezing gevraagd de winnaars op het podium te flankeren. Dit jaar werd echter geen Miss Emmen Verkiezing gehouden, maar wel een Miss Klazienaveen Verkiezing. Joyce Capellen uit Barger-Compascuum, Miss Ultimate Beaty of the World, organiseerde de verkiezing in Klazienaveen. Het was Zoë Hartman die werd gekroond tot Miss Klazienaveen en Benthe Walda tot runner up! Als kers op de taart mogen zij rondemiss zijn tijdens de Gouden Pijl. Joyce heeft dit samen met Jordy Fidder en Koos van Rijswijk in gang gezet, daarom zal ook Joyce als rondemiss aanwezig zijn. Speciaal voor de jubileumeditie is tot slot Kim Groen, Miss Beauty of Drenthe, toegevoegd aan het missenpeloton.

- Lees verder na de advertentie -

Miss Klazienaveen, Zoë Hartman, is erg blij met haar titel. “Het was een superleuke ervaring!” vertelt ze enthousiast. “Ik had het helemaal niet verwacht. Eerst kon ik het niet geloven.”, lacht ze. Op de vraag of ze zin heeft in de Pijl antwoordt Zoë: “Ja, ik heb er erg veel zin in! Ik ben heel benieuwd hoe het zal zijn.“ Zoë is tijdens de Triatlon van Klazienaveen ook Miss Triatlon geweest.

Tijdens een wielercriterium, een rondje om de kerk, gaat het vooral om de sfeer. Het publiek krijgt vedetten te zien, helden uit de Tour. De rondemissen maken het plaatje compleet wanneer de winnaars op het podium staan. Dit jaar zijn bovendien Tourwinnaars Joop Zoetemelk en Jan Janssen te gast bij de Gouden Pijl in Emmen. De missen mogen de oud-profs vergezellen tijdens een ereronde over het parcours.

De rondemissen worden gekleed door Trud Lifestyle. Creativo Haarmode zorgt voor gepaste haarstyling bij de dames voor deze speciale gelegenheid.

Foto: Koos van Rijswijk

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
886VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!