vrijdag 30 september 2022

Gouden Pijl dit jaar nog uitgebreider

- Lees verder na de advertentie -

Recentelijk is bekend geworden dat de Gouden Pijl van de traditionele dinsdag naar de zondag (5 augustus 2018) verplaats gaat worden. De organisatie heeft bekend gemaakt dat mede hierdoor ook extra onderdelen worden toegevoegd aan het programma. Een weekenddag biedt namelijk o.a. de mogelijkheid voor het organiseren van een Gouden Pijl Tourtocht! Amateurs en wielerliefhebbers kunnen deelnemen aan deze tourtocht, welke in verschillende afstanden verreden gaat worden.

Daarnaast is het mogelijk voor bedrijven om zich in te schrijven met een bedrijventeam. De tourtocht zal op zondag 5 augustus op tijd starten, zodat iedereen de kans heeft om over het parcour in het centrum te finishen alvorens in de avond de professionals het criterium fietsen!

- Lees verder na de advertentie -

Naast de tourtocht is de organisatie ook voornemens om een streetrace te organiseren, een wielerspektakel van 1,5 kilometer op het Raadhuisplein.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
907VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!