dinsdag 4 oktober 2022

Grote brand bij kringloopwinkel in Veenoord

- Lees verder na de advertentie -

In de nacht van woensdag op donderdag even voor half vier is er brand uitgebroken op het terrein van kringloop het Tweespan aan de Industrieweg in Veenoord.

Een trailer brandde volledig uit, net als een auto en een papiercontainer. Het pand liep fikse schade op aan de buitenzijde. Bij de brand kwamen behoorlijke rookwolken vrij. Omstanders gaven aan dat er meerdere harde knallen waren te horen. Vanwege ontploffingsgevaar en de rookontwikkeling werd het gebied ruim afgezet.

- Lees verder na de advertentie -

In de trailer zou voornamelijk kleding en meubels hebben gezeten wat was ingezameld voor het buitenland. De brandweer schaalde snel op naar middelbrand en brandweerwagens uit Emmen, Klazienaveen, Sleen en Schoonebeek kwamen ter plaatse.

De politie heeft het gebied afgezet en bestempeld als plaats delict. Er wordt rekening gehouden met brandstichting. De politie en brandweer zullen vandaag verder onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.

Nick
Nickhttps://www.emmen112.nl
Oprichter en eigenaar van Emmen112. Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar nick@emmen112.nl - Interesse in adverteren op Emmen112? Kijk eens op www.emmen24.nl voor de mogelijkheden of stuur een mailtje naar info@emmen24.nl

Meer nieuws

Geef een reactie

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
908VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!