maandag 29 november 2021

Grote zoekactie naar vermiste visser in kanaal in Erica

- Lees verder na de advertentie -

In het Van Echtenskanaal, aan de Verlengde Vaart Noordzijde tussen Erica en Klazienaveen hebben hulpverleners vannacht uren gezocht naar een te water geraakte visser.

De visser, die aan het nachtvissen was met een groepje vissers raakte mogelijk onwel aan de waterkant en viel daarop in het water. Hierop werden de hulpdiensten waaronder een traumahelikopter met spoed opgeroepen.

- Lees verder na de advertentie -

Toen de brandweer ter plaatse kwam werd er direct begonnen met zoeken naar de man door duikers en een boot van de brandweer. Ook kwamen er meerdere politie eenheden, twee ambulances en een traumahelikopter ter plaatse om, als de man uit het water werd gehaald direct eerste hulp te verlenen. Het zoeken naar de man werd bemoeilijkt door de stroming in het kanaal, en omdat het donker was.

Na ongeveer twee uur te hebben gezocht werd de zoektocht door de brandweer gestaakt en gingen de hulpdiensten retour. Tijdens de zoekactie waren de Verlengde Vaart Noordzijde en Zuidzijde t.h.v. de zoekactie afgesloten.

Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,172FansLike
1,298VolgersVolg
781VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Open chat
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!