InDiv Solutions viert eerste lustrum met speciale gast

Internet- en marketingbedrijf InDiv Solutions uit Emmen viert deze week haar eerste lustrum. Ter ere van dit lustrum organiseerde het bedrijf afgelopen vrijdag een bescheiden feestje in Limbo, in het bijzijn van een zeer speciale gast. Wethouder Bouke Arends verrichtte in

2013 de officiële opening en meldde bij die gelegenheid ook bij de eerste lustrumviering aanwezig te zullen zijn. Arends hield woord en was inderdaad aanwezig zijn bij het jubileumfeest.

InDiv Solutions startte in 2013 als samenwerking tussen drie ondernemers in Emmen. Inmiddels staat Roy Koch al weer een tijdje alleen aan het roer en heeft hij van InDiv Solutions een goed lopende onderneming gemaakt met een groeiend aantal klanten binnen en buiten Emmen. De kernactiviteiten van InDiv Solutions zijn in die jaren niet veranderd; het richt zich nog altijd op webdesign, bouw, IT en branding.

Koch is trots op het feit dat wethouder Arends de daad bij het woord heeft gevoegd. Hij verwijst naar de aanstaande benoeming van Arends als burgemeester van de gemeente Westland. Koch: ,,Het zal een van de laatste bezoeken zijn geweest als wethouder in Emmen, hoe mooi is het dat dit op ons feestje was.”

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!