maandag 20 september 2021

Inwoner uit Emmen aangehouden in onderzoek dood Ralf Meinema

- Lees verder na de advertentie -

De politie heeft maandagmorgen in zijn woonplaats een 42-jarige inwoner van Emmen aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord op Ralf Meinema in maart 2017.

De aanhouding van de 42-jarige verdachte volgt op de aanhouding van een inwoner van Klazienaveen, afgelopen dinsdag. Net als na die aanhouding geldt dat de vandaag aangehouden verdachte in de beperkingen zit. Verdere informatie over de aanhouding en het verloop van het onderzoek kan vanwege de beperkingen van beide verdachten niet worden gedeeld, zegt de politie.

- Lees verder na de advertentie -

Volgens meerdere bronnen gaat het om woonwagenbewoner Hans O. uit Emmen die in 2018 ook al werd aangehouden, maar wegens gebrek aan bewijs werd vrijgelaten. 

Vanwege het onderzoek komt de politie graag in contact met mensen die informatie denken te hebben over de dood van Ralf Meinema in 2017. Het lichaam van Meinema werd op 31 maart 2017 aangetroffen in de kofferbak van zijn auto. Die hing op dat moment deels in het Stieltjeskanaal, tussen Zandpol en Coevorden.

Meer nieuws

Blijf verbonden

20,981FansLike
1,298VolgersVolg
763VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Open chat
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!