KNVB keurt kunstgrasveld DZOH af voor wedstrijden

De KNVB heeft het kunstgrasveld van DZOH afgekeurd voor beker- en competitiewedstrijden, waardoor het alleen nog gebruikt mag worden voor trainingen en oefenwedstrijden.
Het veld is ruim 8 jaar geleden aangelegd, daarom heeft de KNVB de gemeente Emmen (eigenaar van het veld), gevraagd het kunstgras door een onafhankelijk bureau te laten testen Dit vraagt de KNVB overigens van alle veldeigenaren wanneer het kunstgras er 8 jaar ligt.
Het veld van DZOH is begin juli gekeurd en gisteren bereikte het bericht dat het niet goed genoeg bevonden is om officiële wedstrijden op te spelen. Dit betekent dat voor de komende periode de wedstrijden die op het kunstgras gepland stonden worden verschoven naar de andere velden of worden verplaatst naar een doordeweekse avond of eventueel zelfs worden ‘omgedraaid’ (spelen op het terrein van de tegenstander). DZOH kan wel gebruik blijven maken van het veld om op te trainen.
DZOH zal zeer binnenkort met de gemeente om tafel om te kijken naar hoe we dit probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

× Geeft een tip door