maandag 29 november 2021

Lugubere vondst in Emmen: 6 pasgeboren overleden kittens gedumpt achter het pand van de dierenambulance

- Lees verder na de advertentie -

Zondagavond zette de dierenambulance Zuidoost Drenthe van de Dierenbescherming een bericht op hun social media waarin de vreselijke ontdekking werd omschreven.

De dierenhulp organisatie kreeg een melding van iemand die achter het pand van de dierenambulance de hond uit liet. De passant trof de kittens aan en heeft daarop direct de dierenambulance ingeschakeld. Het betrof de bossage aan de kant van de Laan van het Kinholt.

- Lees verder na de advertentie -

De dierenbescherming vermoed dat de diertjes daar in de loop van de ochtend zouden zijn gedumpt. De kittens zouden daar niet geboren zijn en ook zouden ze drijfnat zijn geweest door ‘gewoon’ water.

Volgens Saskia Thijssen, persvoorlichter Dierenbescherming Dierenopvangcentra en -ambulances en ondersteuning Regionaal, is het voorval gemeld bij de politie. Er zijn al veel reacties geweest, concrete tips zijn er helaas nog niet binnen gekomen.

De dierenambulance roept op Facebook op dat getuigen zich kunnen melden bij hen.

Nickhttps://www.emmen112.nl
Oprichter en eigenaar van Emmen112. Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar nick@emmen112.nl- Interesse in adverteren op Emmen112? Kijk eens op www.emmen24.nl voor de mogelijkheden of stuur een mailtje naar info@emmen24.nl

Meer nieuws

Geef een reactie

Blijf verbonden

21,172FansLike
1,298VolgersVolg
781VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Open chat
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!