maandag 25 oktober 2021

Man overvallen aan de Minister Kanstraat in Emmen

- Lees verder na de advertentie -

Op woensdag 2 juni omstreeks 18.30 uur is er een man overvallen in Emmen. De overval is gepleegd aan de Minister Kanstraat ter hoogte van café Ankara.

Het slachtoffer is overvallen door 3 mannen, die na de overval in de richting van de achterzijde Hema zijn weg gegaan. De 3 verdachten hebben de volgende signalementen:

- Lees verder na de advertentie -

Verdachte 1 droeg een witte pet, wit t-shirt, zwarte lange broek, witte schoenen, een vest om zijn middel geknoopt en een donkere huidskleur. De verdachte rende weg.

Verdachte 2 droeg een korte witte broek met een rode print aan de zijkant, rood t-shirt met hierover een donker blauwe bodywarmer, opgeschoren haar en een donkere huidskleur. Deze verdachte ging er op de fiets vandoor.


Verdachte 3 had een ontbloot boven lichaam, een korte broek en een donkere huidskleur. Heeft u informatie, bent u getuige of heeft u camera beelden neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Zaaknummer: 2021144000

Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,101FansLike
1,298VolgersVolg
771VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Open chat
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!