vrijdag 30 september 2022

Meerdere aanhoudingen na vechtpartij in grillroom

- Lees verder na de advertentie -

In een eetgelegenheid in de Hoofdstraat in Emmen vond zaterdag 27 januari rond 05.00 uur een vechtpartij plaats tussen meerdere bezoekers. Éen van hen is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft in het onderzoek naar dit incident twee verdachten aangehouden.

Toen de politie in de Hoofdstraat arriveerde, was de ruzie grotendeels voorbij. In eerste instantie wilde niemand aangifte doen en werd niemand aangehouden. Wel is gesproken met getuigen en omstanders en is besloten om nader onderzoek te doen naar het geweldsincident. Op social media werden de verschenen beelden van de vechtpartij veelvuldig gedeeld.

- Lees verder na de advertentie -

In het onderzoek zijn twee mannen aangehouden, waaronder een 23-jarige Emmenaar. Deze zit nog vast en wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Hem wordt onder andere openlijke geweldpleging en vernieling ten laste gelegd. Een 20-jarige man uit Emmen is na zijn aanhouding naar huis gestuurd. Daarnaast zijn een 18-jarige man uit Emmen en een 32-jarige man uit Schoonebeek verhoord. Na verhoor zijn ook zij naar huis gestuurd. De recherche gaat verder met het onderzoek. Meerdere betrokkenen hebben inmiddels aangifte gedaan. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Direct na het incident heeft de politie namens de burgemeester de vier betrokken personen een gebiedsverbod opgelegd. Daarnaast heeft de burgemeester de eigenaar van de zaak een tijdslimiet gegeven, omdat dit het tweede geweldsincident is in twee weken tijd. Een maand lang mag de eetgelegenheid niet langer open zijn dan tot 22.00 uur, omdat de incidenten ’s nachts plaatsvonden.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
907VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!