Mega Piraten Festijn Klazienaveen bijna uitverkocht

Het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 13 oktober plaatsvindt in Klazienaveen is bijna uitverkocht. Organisator Eddie Mensink raadt late beslissers aan om er snel bij te zijn. “Er zijn nog wel kaarten, maar in de laatste dagen voor het festival gaat het doorgaans hard. We verwachten over enkele dagen net als in Marum, Noordbroek en Oldebroek het uitverkocht-bordje op te kunnen hangen.”

Het rondreizende festival slaat op zaterdag 13 oktober voor de tweede keer zijn tenten op aan de Laurier. Natuurlijk zijn ook weer diverse bekende Nederlandstalige artiesten van de partij. Van Jan Smit tot Lucas & Gea, van Mooi Wark tot Jannes. De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis. Social mediafenomeen Poar Neem’n verzorgt onder leiding van Wim Salabim enkele shows in een tweede, kleinere tent.

Oosterhuis zei het vorig jaar nog: “Volgens mij hangt in de tent zo’n gevoel van ‘hè hè’. Eindelijk is het Mega Piraten Festijn hier in Klazienaveen. We zijn al zo’n dertien, veertien jaar onderweg en hier zijn we nog nooit geweest. Wel telkens een beetje om dit gebied heen, Nieuwleusen, Borger, Marum, maar nog nooit hier. En hier horen we. Je kunt het ook zien.” Dat zei hij niet voor niets, want de tent puilde uit. “En dus was het snel duidelijk, we gaan weer naar Klazienaveen”, vertelt Eddie Mensink, organisator van het Mega Piraten Festijn. “Gewoon naar het epicentrum van het piratengebeuren! We nemen veel artiesten uit de regio mee. Er is immers niks mis met een beetje inspringen op chauvinistische gevoelens. Jannes natuurlijk, maar ook Lucas & Gea, Bouke en Mooi Wark.”

Foto: MegaPiratenFestijn

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

× Geeft een tip door