zondag 25 september 2022

Mega Piraten Festijn komt met The Kelly Family naar Klazienaveen

- Lees verder na de advertentie -

Het Mega Piraten Festijn strijkt zaterdag 14 oktober voor het eerst neer in Klazienaveen. Tientallen Nederlandstalige artiesten maken hun opwachting op het meezingfeest. Dit jaar heeft de organisatie ook The Original Voices of THE KELLY FAMILY weten te strikken voor dit festijn. De organisatie is nog druk bezig met het zoeken voor de locatie in Klazienaveen. Mogelijk wordt de tent opgebouwd langs de A37 op het industrietrein t.h.v. A37 Auto’s.

Dit jaar trapte het MPF af in Borger. De presentatie zal ook in Klazienaveen worden gedaan door Willie Oosterhuis. De artiesten Ronnie Ruysdael, Rene Schuurmans, Gebroeders Ko, Gino Graus wisten in hun agenda al te verklappen dat zij 14 oktober aanwezig zijn. De inmiddels bekende Zender Obama en Poar Neemn zullen ook een aantal piraten nummers draaien in Klazienaveen.

- Lees verder na de advertentie -

Welke artiesten verder aanwezig wil de organisatie nog niet bekend maken.
De ticketverkoop start op zaterdag 22 april en kosten dan € 21.00 en vanaf 29 april kosten de kaarten € 25.00.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

1 REACTIE

  1. Megapiraten, laat ze dan wel echte piratenknallers op het podium zien te krijgen en geen jantje shit of 3 j’sss of simon en simon, schuurmans mag ook wel thuus blieven brrrrrrrr.

Reacties zijn gesloten.

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
906VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!