zondag 25 september 2022

Mirron Schimmel bekroond tot Miss Klazienaveen 2018

- Lees verder na de advertentie -

Super blij was de 18 jarige Klazienaveense Mirron Schimmel. Zij werd zaterdag gekroond tot Miss Klazienaveen 2018.

De tweede editie van Miss Klazienaveen werd gehouden in het Esdal College in Klazienaveen. Nicole Eikens, Samantha van der Sluis, Manuela Hebels, Louise Oost eindigden achtereenvolgend achter Mirron aan. Nicole Eikens wist ook de titel Miss Photogenic in de wacht te slepen. Miss congeniality werd Samantha van der Sluis dit jaar.
‘In deze verkiezing staat niet alleen beauty centraal, maar het belangrijkste is dat de meiden zichzelf zijn. Daarom is er ook een fashionronde toegevoegd en was is de bikinironde een beachwear ronde geworden.’, zegt organisatielid Joyce Capellen.

- Lees verder na de advertentie -

De meiden zijn door de organisatie op inzet, doorzettingsvermogen, enthousiasme en hun mentaliteit tijdens verschillende activiteiten. ‘Deze punten tellen voor 40 procent mee’, aldus medeorganisator Jordy Fidder.

De Jury van de Miss Klazienaveen 2018 bestond uit: Zoë Hartman (Miss Klazienaveen 2017), Benthe Walda (1st runner-up Miss Klazienaveen 2017), Janine Bijma (2nd runner-up Miss Klazienaveen 2017), Denise Groote (visagist), Rene Capellen (sponsor).

Foto’s: Shirley van Klei

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
906VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!