- Lees verder na de advertentie -
Home Nieuws Miss Klazienaveen krijgt vervolg

Miss Klazienaveen krijgt vervolg

- Lees verder na de advertentie -

Na een succesvolle editie van de Miss Klazienaveen krijgt de verkiezing een vervolg dit jaar. De voorbereidingen voor miss Klazienaveen 2018 zijn inmiddels weer in volle gang, meiden uit de hele omgeving van 15 t/m 26 jaar, met affiniteit voor Klazienaveen, kunnen zich weer opgeven.

Miss Klazienaveen is een initiatief van Jordy Fidder en Joyce Capellen. “Het belangrijkste is dat je naast de beauty ook de brains hebt. Het gaat ook om de innerlijke schoonheid bij de miss Klazienaveen.” laat de organisatie weten. “Het wordt een leuk en leerzaam traject met catwalktrainingen, fotoshoots, danstrainingen en natuurlijk ook veel plezier!”

“Het was een super jaar en ik heb veel nieuwe mensen leren kennen en veel leuke dingen gedaan. Ik wil graag aan alle meiden meegeven dat ze nooit moeten stoppen met dromen, niet onzeker moeten zijn want iedereen is mooi en uniek. Het belangrijkste tijdens een missverkiezing is blijf vooral jezelf, doe leuke dingen en maak vriendinnen voor het leven.” zo laat Zoë Hartman weten.

In 2017 won Zoë Hartman de Titel miss Klazienaveen 2017. Intussen heeft ze een paar leuke activiteiten mogen ondernemen. Ze is als miss aanwezig geweest op het Ibiza Summer Village Fesitval in Emmen en rondemiss geweest voor de Gouden Pijl. Daarnaast is ze miss Triatlon geweest en zal binnenkort nog als miss Marathon verschijnen in Klazienaveen.

Opgeven kan via de website www.missklazienaveen.nl. De castingdag zal ergens in mei gaan plaatsvinden.

Inmiddels wordt er druk gezocht naar partners om dit evenement mogelijk te maken. “Mochten er partners bereid zijn om dit mooie evenement te ondersteunen kunnen altijd contact opnemen” laat Jordy weten.

- Lees verder na de advertentie -

Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!