zondag 25 september 2022

MPF Klazienaveen bijna uitverkocht

- Lees verder na de advertentie -

KLAZIENAVEEN – Al zo’n negentig procent van de kaarten voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 14 oktober plaatsvindt in Klazienaveen is verkocht. Organisator Eddie Mensink verwacht een uitverkochte tent. “Het gaat nu ontzettend hard met de voorverkoop. Ongekend. We verwachten misschien deze week al wel het ‘uitverkocht’-bordje op te kunnen hangen. Wees er, als je kaarten wilt, dus snel bij!”

Programma
The Original Voices of the Kelly Family, Jan Smit, Ronnie Ruysdael, Koos Alberts, Dana Winner, Ancora, Snollebollekes, René Schuurmans, Lesley Williams, Henk Dissel, Mooi Wark, Gino Graus, Jannes, Bökkers, Stef Ekkel, René Karst, Harten 10, Gebroeders Ko, Marianne Weber, Helemaal Hollands, Jan Keizer & Anny Schilder, Belinda Kinnaer, Erik van Klinken en Jacques Herb. Daarnaast is er een eigen podium voor Poar Neem’n en Zender Obama. Het terrein aan de Laurier is geopend vanaf 18.30 uur. Aanvang is om 19.30 uur.

- Lees verder na de advertentie -

Kaarten
Fysieke kaarten (vanaf 25 euro) zijn in de voorverkoop te koop bij de Bruna in Klazienaveen; Kringloopwinkel de Snuffelgans en Music Store in Coevorden; Total in Nieuw Buinen; de Bruna in Borger; Boud’s Inn in Emmer-Compascuum; Bakkerij van Veenen in Erica; de Bruna in Emmen (Rietlanden), Tweewielers Martin Jeering in Nieuw-Amsterdam en bij alle vestigingen van Primera. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar via www.megapiratenfestijn.nl en Paylogic.nl.

Nick
Nickhttps://www.emmen112.nl
Oprichter en eigenaar van Emmen112. Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar nick@emmen112.nl - Interesse in adverteren op Emmen112? Kijk eens op www.emmen24.nl voor de mogelijkheden of stuur een mailtje naar info@emmen24.nl

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
906VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!