maandag 25 oktober 2021

Nep vuurwapen aangetroffen bij huiszoeking

- Lees verder na de advertentie -

Naar aanleiding van een verontrustende melding die bij de Politie binnen kwam, heeft de politie maandag twee minderjarige verdachten aangehouden in Emmen en Hoogeveen.

Maandagmorgen kwam de melding binnen dat er via social media gedreigd werd met een plegen van een misdrijf met hoogstwaarschijnlijk een vuurwapen. Dit bericht was voor de Politie aanleiding genoeg om direct met meerdere interne disciplines de melding hoog op te pakken. Ze hebben direct achterhaalt welk persoon er achter het social media account zat en kwamen erachter dat er nog een persoon bij betrokken was.

- Lees verder na de advertentie -

Binnen zeer korte tijd is de Politie achter de personalia en woonadres gekomen van de betrokken personen die achter het bericht op social media zaten. Het arrestatieteam van de politie heeft op twee locaties, Hoogeveen en Emmen, aanhoudingen en doorzoekingen verricht. Bij één van de personen is in de woning een nep vuurwapen aangetroffen, waarmee gedreigd was tot het plegen van een misdrijf.

Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,101FansLike
1,298VolgersVolg
771VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Open chat
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!