dinsdag 21 september 2021

Pijnlijke misser politie bij zoektocht naar vermiste Anneke uit Erica

- Lees verder na de advertentie -

Een fout bij de politie heeft ertoe geleid dat er langer dan nodig is gezocht naar een vermiste vrouw uit Erica. Haar voertuig werd vorige week al aangetroffen door Signi Zoekhonden, maar deze melding werd niet opgepakt door de politie.

De politie vond gisteravond het lichaam van de 55-jarige vrouw in haar auto in het Stieltjeskanaal bij Zandpol. De vrouw werd sinds 30 oktober vermist. Vorige week meldde Signi Zoekhonden al dat er op die plek een auto op de bodem zou liggen. “De familie heeft langer in onzekerheid over hun dierbare gezeten, dat betreuren wij ontzettend”, zegt een politiewoordvoerder 

- Lees verder na de advertentie -

“Op 4 november werd er melding gedaan door Signi Zoekhonden, die melding is niet uitgelezen”, laat een woordvoerder van de politie weten. “Gisteren kwam er opnieuw een melding binnen van Signi, die is wel direct opgepakt en dat heeft geleid tot de berging.”

De politie heeft inmiddels contact gehad met de nabestaanden en Signi. “We hebben excuses gemaakt. Het is heel vervelend hoe het is gegaan en dit zou niet mogen gebeuren.”

Bron: RTV Drenthe

Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

20,982FansLike
1,298VolgersVolg
763VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Open chat
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!