Achtervolging eindigt in Klazienaveen na inbraak in Hardenberg

De politie is een onderzoek gestart naar een achtervolging na een inbraak in Hardenberg. De achtervolging eindigde tussen 4:30 en 5:00 uur aan de Kruiwerk in Klazienaveen.

De politie vraagt getuigen die iets gezien hebben om zich te melden bij de politie.

In Hardenberg is bij een bedrijf aan de Bruchterweg een rampkraak gepleegd. Daar vond vannacht een inbraak plaats. Een verdachte is met een voertuig tegen de gevel van het pand gereden en probeerde zo het pand binnen te komen. De verdachte in het voertuig heeft ook goederen meegenomen en is er vervolgens in het voertuig vandoor gegaan. De verdachte is met het voertuig via Duitsland weer in Nederland terechtgekomen.

Er vond een achtervolging plaats die uiteindelijk in Klazienaveen eindigde. Een speurhond is op zoek gegaan naar de verdachte.

De verdachte heeft bij de vluchtpoging twee andere voertuigen geraakt. Toen de achtervolging eindigde stond het voertuig zo dat er niet meer verder gereden kon worden. De verdachte verliet het voertuig en vluchtte te voet verder. Er is nog naar de verdachte uitgekeken, maar deze is niet aangetroffen.

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

× Geeft een tip door