Politie onderzoekt gewelddadige beroving minderjarige jongen in Emmen

Dinsdagavond 8 november om 18:10 uur is op een fietspad in het bos Emmerdennen, ter hoogte van de Laan van de Bork, in Emmen een minderjarige jongen beroofd.

De jongen fietste op dat moment vanuit de richting van de Houtweg in de richting van de Laan van de Bork. Twee jongens kwamen vanuit de richting van het centrum van Emmerhout en reden het slachtoffer van achteren aan met hun fiets waardoor deze ten val kwam. Onder bedreiging van een mes werd hij vervolgens beroofd van geld en persoonlijke bezittingen. Na de beroving vluchtten de daders, twee licht getinte minderjarige jongens, samen op 1 fiets weg in de richting van de Houtweg. Zie onderstaande kaart voor de vluchtroute van de daders.

De politie is een onderzoek gestart en zoekt mensen die getuige zijn geweest of mogelijk meer informatie hebben over deze beroving. Indien men in de omgeving was of iets verdachts heeft gezien, bijvoorbeeld twee jongens op één fiets, dan kan men zich melden bij de politie. Ook voor camerabeelden van bijvoorbeeld een deurbelcamera. Contact met de politie kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000/ www.meldmisdaadanoniem.nl met als referentie 2022296634.

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

× Geeft een tip door