Politie zoekt jonge jongens na mishandeling/ pestgedrag in Emmen

Op donderdag 29 september 2022, omstreeks 14:30 uur kreeg de politie een melding binnen over een meisje die van haar fiets was getrapt door een aantal jongens in Emmen. De politie zoekt deze jongens, dit melden ze op hun Facebookpagina.

Het verhaal bleek dat het minderjarige meisje naar huis fietste van school en onderweg door een groep jongens werd lastig gevallen. Ze werd tegen haar been getrapt en er werd tegen haar fiets getrapt. Hierdoor kwam ze ten val en heeft ze haar pols en enkel bezeerd. Dit gebeurde op de Schapenveenweg tussen 14:10 uur en 14:30 uur.

Deze situatie is vaker voorgekomen aldus de politie; Op woensdag 28 september 2022, tussen 14:10 uur en 14:30 uur aan de Noordbargerstraat ter hoogte van de Middenstraat.

Het zou gaan om een groepje van vijf jongens. Deze jongens hebben een leeftijd van ongeveer 14/15 jaar oud. Twee jongens zouden allebei apart op een elektrische fiets hebben gezeten (zwart en grijs van kleur). De andere drie zaten allemaal apart op gewone fietsen (grijs van kleur).
Alle vijf de jongens droegen donkere kleding met capuchons en witte sneakers.

De politie komt graag in contact met de jongens. Indien men meer informatie heeft of weet wie de jongens zijn, dan kan er contact opgenomen worden met de politie via 0900-8844. Ook kan er een privé bericht gestuurd worden naar het Facebook account van de Politie Emmen.

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

× Geeft een tip door