Spannende spooktocht in de Rietlanden

Voor het eerst wordt er door Amry Entertainment een spooktocht georganiseerd op 27 oktober in de Rietlanden. Het wordt een tocht van ongeveer iets meer dan een uur, die zal gaan starten bij de kleine rietplas.  Initiatiefnemer Marjolijn Lubben is ontzettend enthousiast over dit hele plan. “We hebben een ontzettend mooi gebied hier in de wijk en ik vind dat we hier veel meer gebruik van kunnen maken” aldus Marjolijn.

Vanaf het startpunt is er een route uitgezet langs verschillende paden waar enthousiaste vrijwilligers hun best gaan doen om een stukje spanning en beleving te creëren. Behalve wat schrikmomenten gaat de organisatie hun best doen om de route zo mooi mogelijk aan te kleden. Er wordt met man en macht gewerkt om alle decoratie op tijd af te krijgen!

Zombies, een reaper maar ook filmpersonages zal je tegen komen als je de spooktocht loopt.  De mensen die mee doen aan de spooktocht zullen een speciale lamp bij zich dragen zodat dit voor de spoken te herkennen is.

De spooktocht zal tussen 19:00 en 22:30 gaan starten. Kinderen onder de 12 jaar mogen alleen mee mogen doen onder begeleiding van een volwassene. 
Kaarten zijn te bestellen via Amry Entertainment op Facebook.

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!