Stemmen op Miss Klazienaveen begonnen

Het Esdal College Klazienaveen staat zaterdagmiddag 24 Juni in het teken van de finale van de ‘Miss Klazienaveen Verkiezing’. De finale zal om 13:00 beginnen. In totaal zitten in de finale tien jonge vrouwen die zicht hebben aangemeld om Klazienaveen een jaar lang te vertegenwoordigen.

Vanaf dinsdag 16 mei is het mogelijk om een stem uit te brengen op de finalisten. Via de website missklazienaveen.nl onder het kopje Stemmen kan op een van finalisten worden gestemd.” Zo wordt het publiek ook gevraagd om hun mening te geven wie het gezicht van Klazienaveen moet worden” zegt mede organisator Jordy Fidder. Het stemmen is allemaal gratis en kan maar slechts éénmaal per ip-adres.

De komende weken krijgen alle meiden, die nog in de race zijn, catwalktraining en presentatietraining, bootcamp bij LSG Crossfit en gaan ze een openingsdans instuderen bij G.V. Klazienaveen.

Miss Klazienaveen is een samenwerking van Joyce Capellen(the Ultimate Beauty of the World 2017), Jordy Fidder(ondernemer) en Koos van Rijswijk(fotograaf)

Advertentie

Laatste Nieuws

Auto en ambulance botsen in Emmen

Vergelijkbaar nieuws

Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!