Stuur je favoriete Hurryp Up speler naar Portugal

Als eerste Nederlandse mannenteam heeft JMS Hurry-Up de halve finale van de Europacup bereikt! Ze gaan het opnemen tegen grootmacht Sporting CP. Het thuisduel vindt plaats op zaterdag 22 april om 20.00 uur in Oosting Arena in Angelslo.  De return is op zaterdag 29 april om 18.00 uur in Lissabon.

JMS Hurry-Up vliegt vanaf Eindhoven naar de Portugese hoofdstad, deze vliegtickets zijn duur. Totaal moet Hurry-Up 7374,93 euro bij elkaar hebben. Het Team is met 16 spelers en 5 stafleden dat brengt het bedrag op 351,19 euro per persoon.

Interim voorzitter Hendrikus Velzing heeft daarom een leuke actie bedankt. U kunt voor een speler het vliegticket (a 351,19 euro) betalen, hiervoor krijgt de sponsor een eervolle naamsvermelding op de pagina van Hurry-Up, een gesigneerd shirt van de desbetreffende speler, seizoenkaart voor 2017-2018 en entree voor het thuisduel tegen Sporting CP.

Echter bepaald de technische staf wel welke personen mee gaan voor het uitduel tegen Sporting CP. Rond middernacht waren er al tien spelers verzekerd van de reis naar Portugal. Ronald Suelmann was de eerste speler die van een vliegticket verzekerd was.

Kaarten zijn via deze link verkrijgbaar: https://iticket.itass.nl/jms-hurry-up/jms-hurry-up—sporting-cp.

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

× Geeft een tip door