dinsdag 21 september 2021

Twee 18-jarigen aangehouden voor beschieten van bezorgauto

- Lees verder na de advertentie -

In het onderzoek naar de beschieting van een bezorgauto, op 13 december 2020 aan de Alerderbrink, heeft de politie deze week twee verdachten aangehouden.

Het gaat om twee 18-jarige mannen uit Emmen. Eerder deze maand werd ook een 18-jarige man uit Emmen aangehouden, die ervan verdacht wordt hetzelfde vuurwapen voorhanden te hebben gehad. Deze verdachte werd eerder in bewaring gesteld door de rechter-commissaris en zal uiterlijk vrijdag in vrijheid worden gesteld. Hij blijft wel verdachte. Het onderzoek gaat verder.

- Lees verder na de advertentie -

Op zondagochtend 13 december 2020 werd rond 1:54 uur een auto van Kwalitaria Bargeres aan de Alerderbrink in Emmen beschoten. In het winkelcentrum kwam die nacht een scooter met daarop twee personen aangereden. De bijrijder stapte af en liep met een automatisch wapen naar het parkeerterrein waar onder andere de auto’s van de Kwalitaria stonden.

Hij schoot op een van de auto’s, en enkele kogels beschadigden ook een tweede auto van Kwalitaria die ernaast geparkeerd stond. Daarna stapte hij weer achterop de scooter en reed het duo weg. De verdachten zijn op bewakingsbeelden te zien geweest. Dit beeldmateriaal is nu van onze website verwijderd.

Meer nieuws

Geef een reactie

Blijf verbonden

20,982FansLike
1,298VolgersVolg
763VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Open chat
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!