- Lees verder na de advertentie -
Home Nieuws Twee Emmenaren opgepakt in Italië

Twee Emmenaren opgepakt in Italië

- Lees verder na de advertentie -

De Italiaanse Politie heeft afgelopen donderdag 2 Nederlands opgepakt in het Italiaanse Sardinië, omdat ze drugs smokkelden.

De mannen, Silvano F(29) en Stefan L(27), reden in verschillende badplaatsen over het eiland Sardinië, beide in een eigen auto.

Ze reden rondjes in verschillende badplaatsen op het eiland, elk in een andere auto. Toen beiden stopten en in gesprek gingen, leek er ruzie te ontstaan. De politie en leger hulptroepen besloot daarop in te grijpen. De heren verklaarden dat ze om 6.30 die ochtend waren aangekomen op het eiland en de weg waren kwijt geraakt. Ze zouden wordem opgehaald door iemand die hen naar een vakantiepark zou leiden, zo verklaarden ze

De Politie vertrouwde het niet en besloot beide auto’s grondig te controleren. In de werkplaats werden beide auto’s helemaal nagekeken.

De bestuurder van de Volkswagen Golf had een sleutelhanger aan zijn autosleutels hangen. Hier drukte een militair per ongeluk op en toen ging er een luikje open van de BMW waar de 29 jarige man in reed. Achter het luijkje vonden de agenten 11 kilo cocaïne. De drugs heeft een straatwaarde van ongeveer twee miljoen euro. De mannen verklaarden dat de auto niet van henzelf was en dat ze het slachtoffer zijn geworden van drugssmokkelaars.

 

 

- Lees verder na de advertentie -

Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!