zaterdag 25 juni 2022

Twee verdachten aangehouden voor schietpartij in Emmen

- Lees verder na de advertentie -

De politie heeft een 41-jarige man uit Emmen en een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een schietincident in het park aan de Heemingeslag in Emmen op zaterdagavond 16 oktober. De politie is op zoek naar getuigen die meer weten van dit incident.

De politie kreeg op zaterdagavond 16 oktober rond 23.00 een melding dat er mogelijk zou zijn geschoten in het park aan de Heemingeslag. Eenmaal ter plaatse werd er niemand meer aangetroffen. Wel is er een uitgebreid onderzoek gestart om te achterhalen wat er precies gebeurd is. Uit dit onderzoek blijkt dat er daadwerkelijk een schietincident plaats heeft gevonden. Hiervoor zijn woensdag de twee verdachten aangehouden. Na de aanhoudingen zijn er verschillende zoekingen gedaan. Er zijn aanwijzingen dat er door verschillende personen is geschoten. Er wordt onderzocht wie er nog meer betrokken zijn bij dit incident.

- Lees verder na de advertentie -

Het onderzoek gaat door

Het onderzoek loopt nog volop. Ook op de locatie van het incident zal nog onderzoek plaatsvinden. Informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek is nog steeds van harte welkom.

Weet u mogelijk meer van dit incident? Hebt u iets gezien op zaterdagavond 16 oktober rond 23.00 uur wat mogelijk met dit incident te maken heeft? Het is al enige tijd geleden, maar we hoopt de politie dat er tóch mensen zijn die mogelijk die avond iemand of iets hebben gezien. Beschikt u over camerabeelden waar rond het tijdstip iets opvallends op te zien is? Ook dan komt de politie graag met u in contact. U kunt de politie bereiken via 0900 – 8844. Ook kunt u uw informatie altijd anoniem delen via 0800 – 7000.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
836VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!