vrijdag 19 augustus 2022

Vechtpartij in coffeeshop Emmen: traumahelikopter rukt uit voor verdachte

- Lees verder na de advertentie -

Zondagavond even na half zeven kreeg de politie een melding van een vechtpartij in een pand aan de Minister Kanstraat in Emmen. Meerdere mensen zouden daarbij betrokken zijn geweest.

Meerdere politie eenheden zijn ter plaatse gekomen en de agenten troffen binnen in de zaak een verdachte aan die werd aangehouden. Gezien de medische toestand van de verdachte kwamen meerdere ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. De brandweer kwam ook ter plaatse om de verdachte uit het pand te tillen middels de hoogwerker. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd.

- Lees verder na de advertentie -

De politie doet sporenonderzoek, voert gesprekken met getuigen en bekijkt camerabeelden. De politie sluit nog niet uit dat er meer aanhoudingen zullen worden gedaan, aldus de persvoorlichter.

Indien iemand meer informatie heeft over het incident, roept de politie op om contact met hen op te nemen via 0900-8844.

Nick
Nickhttps://www.emmen112.nl
Oprichter en eigenaar van Emmen112. Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar nick@emmen112.nl - Interesse in adverteren op Emmen112? Kijk eens op www.emmen24.nl voor de mogelijkheden of stuur een mailtje naar info@emmen24.nl

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
886VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!