woensdag 25 mei 2022

Verdachten aangehouden van mogelijk 30 inbraken

- Lees verder na de advertentie -

Naar aanleiding van een inbraak in het Rensenpark in Emmen heeft de politie op 1 december een woning in Coevorden betreden.

In de woning trof de politie goederen aan die van diefstal afkomstig waren. De bewoonster, een 25-jarige vrouw uit Coevorden, is aangehouden, de tweede verdachte was voortvluchtig.  

- Lees verder na de advertentie -

Na onderzoek is op 23 december in een woning in Nieuw-Amsterdam de tweede verdachte, een 34-jarige man uit Coevorden, aangehouden. Deze verdachte zit vast en wordt voorgeleid bij de Rechter-Commissaris. 

De politie heeft tot nu toe de goederen naar zo’n 30 inbraken kunnen herleiden. Ze zijn nog druk bezig met het onderzoek en zullen op een later moment contact leggen met de eigenaren van de goederen.

de politie heeft nog niet alle goederen kunnen herleiden. Hier komt op een later moment berichtgeving over. Ze verzoeken benadeelden niet zelf contact met ons te leggen, maar op verdere berichtgeving te wachten.

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
821VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!