dinsdag 27 juli 2021

Verkeerd ingeschatte inhaalactie zorgt voor dichte N391

- Lees verder na de advertentie -

Maandagochtend is er een ongeval gebeurd op de N391 ter hoogte van Roswinkel, er raakte één vrouw gewond en de weg werd in beide richtingen afgesloten.

Een 25-jarige vrouw uit Stadskanaal wilde op de N391 een 35-jarige vrouw uit Ter Apel inhalen. Echter wilde de vrouw uit Ter Apel op dat moment een voor haar rijdende vrachtwagen inhalen. Hierdoor hebben de auto’s elkaar geraakt en is ook de vrachtwagen aangetikt. Dat meldt de voorlichting van de politie.

- Lees verder na de advertentie -

De auto van de vrouw uit Ter Apel is door de berm, over de invoegstrook, door de andere berm en door de droge sloot in het naastgelegen weiland terecht gekomen.

De vrouw uit Ter Apel is voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De weg werd in beide richtingen afgesloten. Het verkeer moest via de op- en afrit

Nickhttps://www.emmen112.nl
Oprichter en eigenaar van Emmen112. Voor vragen of opmerkingen, stuur een mail naar nick@emmen112.nl- Interesse in adverteren op Emmen112? Kijk eens op www.emmen24.nl voor de mogelijkheden of stuur een mailtje naar info@emmen24.nl

Meer nieuws

Geef een reactie

Blijf verbonden

20,882FansLike
1,297VolgersVolg
753VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Open chat
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!