Volkszanger Erik van Klinken zingt zorgpersoneel en hun cliënten toe

Donderdagmiddag heeft volkszanger Erik van Klinken het personeel en de cliënten van de Noorderbrug in de wijk Bargeres verrast met een privé optreden.

Zorginstelling de Noorderbrug heeft voornamelijk de zorg voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, helaas zitten deze allemaal noodgedwongen binnen door het Coronavirus. Vooral voor Carla was het een bijzondere dag, zij kan al 3 jaar lang alleen maar op bed liggen. Erik heeft een nummer helemaal speciaal voor haar (voor haar woning) gezongen.

Het optreden werd geregeld door één van de medewerksters, Kelly Schoemaker, die niet langer kon aanzien hoe alle cliënten binnen moesten blijven.

Erik is al sinds vorige week bezig met muzikaal vermaak bij verschillende verzorgingstehuizen. De zanger zingt zelf helemaal gratis voor de instellingen en tehuizen, het enige wat wél betaald moet worden is het geluidspersoneel en de apparatuur. Voor deze kosten wordt elke keer een sponsor gezocht. Dit keer was het Vasco Rouw die de sponsoring op zich nam en het optreden zo mogelijk maakte.

Advertentie

Laatste Nieuws

Vergelijkbaar nieuws

× Geeft een tip door