- Lees verder na de advertentie -
Home Nieuws Vrouw door drie mannen meegenomen in haar eigen auto in Emmen

Vrouw door drie mannen meegenomen in haar eigen auto in Emmen

- Lees verder na de advertentie -

Zaterdagavond 29 januari is een vrouw in Emmen door drie onbekende mannen tegen haar wil meegenomen.

De vrouw reed op zaterdagavond 29 januari tussen 23:00 en 23:30 uur in haar witte Audi A1 van Nieuw Weerdinge naar Emmen. Zij parkeerde rond dat tijdstip haar auto langs de Achterlaan. Toen zij uitstapte werd ze vrijwel direct vastgegrepen en meegenomen door drie onbekende mannen. Ze moest haar autosleutels afgeven en in haar eigen auto plaatsnemen.

Samen met de drie mannen is zij vervolgens naar de Valtherzandweg gereden, waar zij geld heeft afgegeven. De mannen zijn vervolgens weggerend in de richting van het bos achter de Valtherlaan.

Het gaat om twee gezette mannen en een wat kleinere man. Ze droegen die avond alle drie donkere kleding en hun gezichten waren onherkenbaar. Ze spraken Nederlands, één man leek een Surinaams accent te hebben. Één van de gezette mannen was wat ouder en had een baard.

De politie is direct een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. De vrouw is meegenomen vanaf de Achterlaan. “Misschien zijn er mensen die haar in de buurt van de Valtherzandweg de witte Audi A1 met de drie mannen en de vrouw hebben gezien.” Zo vult de politie aan.

De politie is op zoek naar getuigen die de drie verdachten die avond hebben gezien in de buurt van de Achterlaan, de Valtherzandweg of bij het bos achter de Valtherlaan. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

- Lees verder na de advertentie -

× Geeft een tip door