zondag 25 september 2022

Zoë Hartman de eerste Miss Klazienaveen

- Lees verder na de advertentie -

Grote blijdschap bij de Klazienaveense Zoë Hartman. Zoë werd zaterdag gekroond tot Miss Klazienaveen 2017.

De eerste editie van Miss Klazienaveen 2017 werd zaterdagmiddag gehouden in het Esdal College in Klazienaveen. De eerste miss Klazienaveen is Zoë Hartman uit Klazienaveen . Bij de verkiezing werd Benthe Walda tweede en Janine Bijma derde. De titel miss Photogenic was voor Manuela Hebels.

- Lees verder na de advertentie -

“In deze verkiezing staat niet alleen beauty centraal, maar het belangrijkste is dat de meiden zichzelf zijn. Daarnaast moeten ze trots zijn op wie ze zijn en naast beauty ook de brains hebben.” zegt Joyce Capellen (organisatielid). De meiden zijn vooraf beoordeeld door de organisatie op inzet, doorzettingsvermogen, enthousiasme en hun mentaliteit tijdens verschillende activiteiten. “Deze punten tellen voor 40% mee” aldus Jordy Fidder (organisatielid). Ook is er een voting geweest, dit telde voor 10% mee.

Bij de finale was een onafhankelijke jury die de meiden beoordeeld hebben tijdens een voorstel-, bikini-, gala- en vragenronde. Deze punten telden voor 50% mee. De jury bestond uit Heleen Bijma (Deputy Princess Miss European Netherlands), Natascha Postma (Miss Intercontinental Drenthe), René van der Weide (Wethouder Emmen) en Roelie Lubbers (Gouden Pijl).

 

Jordy
Jordy
Jordy is nieuwsredacteur bij Emmen24 Media. Naast de werkzaamheden als redacteur is Jordy ook verantwoordelijk voor de website.

Meer nieuws

Blijf verbonden

21,200FansLike
1,347VolgersVolg
906VolgersVolg
48AbonneesAbonneer
Nieuwswaardige tip? Stuur het ons!